A verifica afară acest articol dacă vrei să știi cum să piardă în greutate.

A verifica afară acest articol dacă vrei să știi cum să piardă în greutate.

Dacă doriți să piardă în greutate, fără a dieta stricta, cu numărare de calorii. Permanente de cercetare, că vă puteți răsfăța și că nu poate fi foarte enervant. Știm că cu el.

O mulțime de cercetare și recomandări de experți dovedește că din cauza pierderii in greutate, nu este nevoie să te tortura de foame, sau ceva, pentru că nu există absolut nici o avem, în general, de gust.

Destul de câteva modificări în stilul de viață, și lira va merge în jos.

Destul de câteva modificări în stilul de viață, și lira va merge în jos.Chiar nu odpírat preferate condimente, dacă vom învăța foarte simplu de a comanda și nepřejídat. Că, uneori, pur și simplu greu de a rezista? Pentru a face acest lucru, este suficient să stăpânească câteva abilități de bază.

De exemplu, să mănânce din farfurii mici, sau inainte de fiecare masa bea un pahar mare de apă. De ce? Nu este vorba doar de o simplă psihologie. Citește mai departe, pentru că astfel de trucuri știm mai multe.

Mâncarea poate fi doar mici farfurii de desert

Studiul cornellské universitatea a confirmat un fapt important. Dacă nandáte o porție de mâncare pe o farfurie mare, vei simți că a manca putin. Dacă dai același lot într-o placă mică, este suficient, și te simți înainte de přejedeni, prin urmare, visezi mai puțin. Simplu optic și psihologic înșelăciune. Utilizați o mare tacâmuri

Opusul farfurii. Italiană studiile arată că persoanele care au mâncat spaghete mici vidličkami, mâncăm mult mai mult decât oamenii care au mâncat aceeași mâncare mari vidličkami. Explicația este că cei mici vidličkami mai lent potoli foamea, așa că trebuie să mănânce mai mult.

Există, în prezența bărbați

Acest truc poate fi, chiar și să explice nu au nevoie, și de a confirma prin studii psihologice. Dar acest lucru este așa, femeile, acest lucru nu de mult nu visează, dacă stolují în prezența bărbaților. Cu porții mici de alimente, pur și simplu par a fi mai atractive. Citește scutece danemarcaExistă, în prezența bărbați

Cei care contine alimentară compoziția de alimente, de obicei, visează la 5% mai puține grăsimi decât altele, pe care nu-mi pasă. În dieta de alimente dietetice, dar fiecare procent de nepozřeného de grăsime are valoare. Înainte de masă bea apă

Trei luni de cercetare 48 de persoane cu obezitate pe o dieta cu calorii reduse, a confirmat că cei care bea două căni de apă înainte de fiecare masă, zhubli două kilograme mai mult decât cei care apă înainte de masă de a bea. De asemenea, este vorba despre un simplu, probabil din cauza limitărilor de stomac, astfel încât senzația de foame. Cu stomacul plin de apă este suficient nesníte.

Este vorba nu numai de lumină, dar și despre vizionarea tv, sau mai târziu, vysedávání de la computer. Lumina stimulează organismul și, astfel, pofta de mancare. Amintiți-vă cât de multe ori încă de la unsprezece seara te duci la “ceva mic, pentru a zakousnutí“. Studiul de impact de lumină pe șoareci, în plus, ea a constatat că la același consum de alimente, în lume, se adaugă 50% mai mult decât mouse-ului, care au fost potmě.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *